Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından sobasız evler için "Sıcak Yuvam" projesi çerçevesinde soba dağıtımı devam ederken bunun yanında İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından hane halkına Yangın güvenliği ve Karbon monoksit zehirlenmesine karşı uygulamalı eğitim verdi.
 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi  ailelere soba dağıtımının yanından karbon monoksit detektör dağıtımı yapıldı. Soba kurumu ve karbon monoksit detektörünün kurumu yapılarak eğitimi hane halkına verildi. Karbon monoksit gazı ve zehirlenmesine karşı vatandaşlara verilen eğitim ve bilgilerin ardından zehirlenmelere karşı evde güvenli yaşam ve yangınlarda zehirlenmelere kaşı hazırlanan  ilk yardım broşürleri dağıtıldı.
 
Öte yandan Şanlıurfa İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından İtfaiye Daire Başkanlığı Konferans Salonunda Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü personellerine yangın güvenliği ve karbon monoksit zehirlenmesine karşı eğitim semineri verildi.