Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan, birim müdürleri ve teknik ekiple birlikte Süleymaniye Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Salih Dağ ile mahalleye ilişkin görüşmeler yapan Başkan Demirkol, beraberindekilerle birlikte mahallede gezi düzenledi. Sokak sokak gezdiği Süleymaniye’deki esnaf ve vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini ilk ağızdan alan Başkan Demirkol, iletilerin çözümü için ise beraberindeki birim müdürlerine talimat verdi.

Yapılan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, mahalle olarak yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ileten Muhtar Salih Dağ, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, Süleymaniye Mahallemize ziyarette bulundu. Kendisiyle birlikte esnafımızı, mahallemizi ziyaret ettik. Var olan tüm eksiklikleri başkanımıza ilettik. Allah kendisinden razı olsun. Şuanda Süleymaniye Mahallemizde yapılacak yolumuz kalmamıştır. Çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol da, Süleymaniye Mahallesinde yapılacak yeni yolun kalmadığını ifade ederek, “Sabahın erken saatlerinde Süleymaniye Mahallemize ziyaret ettik. İlk olarak Muhtarımız Salih Dağ’ı ziyaret ettik ve daha sonrasında muhtarımızla birlikte mahallemizi sokak sokak gezdik. Esnafımızla bir araya geldik. Yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde inceledik. Yapacağımız çalışmaları da, birim müdürlerimizle birlikte inceledik. Süleymaniye Mahallemizde yapacağımız yol kalmamıştır. Bütün yollarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Daha önceki zamanlarda yapılmış yollarda da, yenileme ve tamirat çalışmalarımız devam etmektedir. İnşallah, önümüzdeki zamanlarda yeni birlikte olacağız. Halkımızın ihtiyaçlarını sıkıntı haline dönüşmeden çözüm olacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Demirkol, temaslarını tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı.