Şanlıurfa merkez ve bir çok ilçede kurduğu çorba evleriyle vatandaşlara hizmet veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son olarak Suruç ilçemizde de çorba evi açtı.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde 9 çorba evi, 3  çorba çeşmesi ile Akçakale'de 1 çorba evi, Viranşehir'de 2  çorba evi, Siverek'te 1 çorba evi  ve Suruç'ta 1  çorba eviyle birlikte toplam 19 çorba evi bulunuyor.

Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında vatandaşların hizmetleriyle takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ve bir çok ilçede günlük 25 bin kişiye sıcak çorba ikramında bulunuyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden vatandaşlar "Bu anlamlı çalışmadan dolayı, bu sosyal yardım katılarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine, yetkililerine teşekkür eden vatandaşlar, "sabahın erken saatlerinde iş yerlerimizi açıyoruz. Burada kahvaltı yapmamız oldukça zordu, bu açılan çorba eviyle maddi durumu olmayan ve kahvaltı imkanı bulmayan örgencilerimiz, kahvaltı imkanı bulmayan esnafları ve çalışanlar burada ücretsiz bir şekilde kahvaltı yaparak işlerine gidebiliyorlar, vatandaş olarak çok çok teşekkür ediyoruz" başkanımıza ve belediye yetkililerine şeklinde konuştu.