Şanlıurfa’da yoğun yağışlar nedeniyle selin oluştuğu Suruç ilçesinde Belediye ekipleri çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın istişareleri ve Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz’ün gayretli çalışmalarıyla vatandaşların imdadına yetişen belediye ve DSİ 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri, selden zarar gören bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Açıkgöz çalışmaları denetledi.

Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz, selden zarar gören Aligör bölgesinde İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yaralar sarılıyor.

Vatandaşların yaralarını sardıklarını belirten Açıkgöz, zarar gören bölgelerde vatandaşların talepleri doğrultusunda yoğun bir çalışma sürdürdüklerini ifade etti.

Yönlü mahallesinde çalışmalar tamam.

Edinilen bilgilere göre Belediye ekipleri selden zarar gören Yönlü köyünde çalışmalarını tamamladı. Sağlar ve diğer bölgelerde ise su tahliye çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kriz masası oluşturuldu.

Öte yandan Suruç Belediye Başkanı ve Kaymakamı Tarık Açıkgöz’ün talimatıyla ilçede kriz masası oluşturuldu. 24 saat hizmet veren kriz masasına vatandaşların 0141 611 40 49 nolu telefondan ulaşabilecekleri bildirildi.

Vatandaşlar mağduriyetlerinin giderilmesinde çaba sarf eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Suruç Belediye Başkanı Tarık Açıkgöz ve DSİ 15. Bölge Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.