Survivor All Star SMS sıralaması kim elendi? Survivor 7. hafta acunn SMS sıralaması sonuçları yazının devamında. Survivor All Star'Da adadan ayrılacak isim belli oldu. Survivor All Star atılan SMS'ler adadan kimin ayrılacağını netleştirdi. Peki Survivor All Star'A kim veda etti. Acun Ilıcalı hiç uzatmadan yavaş yavaş sonuçlara doğru gitti. İşte Survivor All Star acunmedya elemesi kim elendi. Ünlüler adasında bu hafta en çok oyu alan isim..
Survivor'da bu akşam ödül için Ünlüler ve Gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Sembol için yarışacak olan Ünlüler ve Gönüller Takımından Kıbrıs için kim kendini garantileyecek.
Artık haftanın 5 günü ekrana gelen Survivor All star'da yarın akşam eleme yapılacak. Bu hafta elenen kişi birleşme partisinde olamayacak. Yarışmaya Bozok mu Hasan mı yoksa üçüncü bir kişi mi veda edecek? Heyecan dolu eleme gecesi yarın akşam TV8'de..
Bu akşam Survivor'da neler olacak? Survivor All Star'da herkesi ağlatan ödül ne? İşte yeni bölüm fragmanı:
SURVIVOR ALL STAR 36. BÖLÜM FRAGMANI
Survivor All Star‘da müthiş bir ödül oyununun oynandığı bir bölümü daha geride bıraktık. Ödülü her çeşit etin mangalda pişirildikten sonra kazanan takıma ikram edilmesi olan ödül oyununa Ünlüler takımı çok hızlı başladı. İzleyici, ilk 4 oyunu kazanan Ünlüler’e ödül oyununun kesin kazanır gözüyle bakmaya başlamışken, Gönüllüler takımı müthiş bir atak yaptı ve durumu 4-4’e getirmeyi başardı. Daha sonra Ünlüler tekrar öne geçti ve durumu 7-5’e getirdi. Ancak Gönüllüler tekrar atak yaptı ve 4 oyun arka arkaya kazanarak 9-7 öne geçti.
Survivor All Star Ödül Oyununu Ünlüler Kazandı!
Ünlüler 9-7’den sonra 2 oyun arka arkaya alarak durumu 9-9’a getirdi. Son oyunda tüm yarışmacılar büyük heyecan içindeydi. Son turu en iyi erkek ve en iyi kız olmak üzere 2’şer yarışmacı oynadı. Ünlüler’den Merve ve Doğukan, Gönüllüler’den Sahra ve Turabi sahneye çıktı.
Bütün oyun boyunca her şeylerini ortaya koyan iki takım, çamur deryasında geçen bir parkurun sonunda sapan ve top kullanarak metal plakaları devirmek için mücadele etti. Gönüllüler takımına göre daha fazla efor sarf eden Ünlüler takımı ödül oyununu kazandı. Survivor All Star Ödül Oyunu‘nu kazanan Ünlüler müthiş bir et ziyafeti çekmeye hak kazandı.
Survivor All Star'da da Zaman zaman sakatlıkların yaşandığı oyunlarda, Nadya ise büyük bir hataya imza attı. Dokunulmazlık oyununda Berna ile karşı karşıya gelen Nadya, parkuru tamamladığını düşünerek bayrağı aldı. Nadya hatası nedeniyle yarışmayı kaybederken Berna büyük sevinç yaşadı. HASAN VE BOZOK ELEMELERDE Survivor All Star'da Ünlüler dokunulmazlık oyununu kazanırken Gönüllüler için bir kez daha adada Konsey kuruldu. Yapılan oylamada dörder oy alan Hasan ve Bozok, Çarşamba günü yapılacak elemeler için belirlenen ilk isimler oldu. Survivor All Star'da kim elenecek   TURABİ YİNE MEYDAN OKUDU Adada eline dikiş atılan Turabi ise dokunulmazlık oyununda herşeye rağmen yarışmak istediğini söyledi. Elim kopsa bile konseyde bir kez daha eleme endişesi yaşamak istemiyorum diye konuşan Turabi yine bildik tavırlarıyla Ünlüler'e meydan okudu. İşte o sözler; "Bu dikişten dolayı, bir kaç oyundur oynayamıyordum ama şimdi dokunulmazlık var. İsterse elim kopsun, Allah ayağımda birşey olsun çıkıp savaşacam. Dokunulmazlık oyununda mutlaka olacağım kardeşim. Nedeni ise konsey stresini yaşamak istemiyorum. Birleşme Partisi'ne de Allah izin verirse 8 kişi gitmek istiyoruz. Açık bir yaramız vardı, bütün köpek balıkları yaramıza saldırıyordu. Yaramızı diktik antık sakinleştik. Köpek balıkları unutmasın, yani onlar bu okyanusun tek efendisi değil. Şimdi onlar benim sularıma gelecek ve ben onları parçalayacağım. Bilsinler ki benim yaram kapandı kardeşim." SAHRA'DAN TURABİ'YE VERYANSIN Sahra'nın Turabi'ye tepkisi ise sert oldu. Turabi için "pislik" nitelemesinde bulunan Sahra şöyle konuştu; "Bana göre adada ruhu pislik olan bir tek insan var o da Turabi! 360 derece dönüş gerçekleştirdi kendisi." HAKAN KORKUTTU Bu arada Survivor’un 19 Nisan Pazar akşamı yayınlanan dokunulmazlık oyununda Hakan başını parkurun tahtasına çarptı. Takipçilerini korkutan Hakan, tedavinin ardından oyuna devam etti.