Ağır yaralanmıştı.

Özel Harekat polisi Gökhan Özdemir, 21 Ağustos’ta PKK’lı teröristlerin Viranşehir’de zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirdikleri patlama da ağır yaralanmıştı.

Beyin ölümü gerçekleşti.

Gökhan Özdemir’in bir süredir tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı hastanesinde beyin ölümü gerçekleşti.   

3 kişiye can verdi.

Ailesinin organ bağışı kararı aldığı şehit polisin organları 3 hastaya can verdi. Acılı ailenin kararı üzerine hareket geçen doktorlar, şehidin iki böbreği ve karaciğerini aldı. Şehidin böbrekleri Adana’da Balcalı ve Yüreğir Başkent Hastanesi’ndeki iki kişiye, karaciğeri ise Gaziantep’te bir hastaya nakledildi.

‘’Asil bir davranışta bulundular’’

Şehit polisin cenazesi, dün sabah saatlerinde hastane morgundan alındı. Adana asri mezarlığına getirilen şehit için Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ‘’Şehit babası çok asil bir davranışta bulundu. Aile vatan için canını veren oğullarının organlarını bağışladı. Şehidimiz önce vatan için canını verdi., sonra organları ile hayat verdi’’ dedi.

Herkese örnek olsun.

Baba Said Özdemir ise oğlunun organlarıyla vatandaşların hayat bulması için bağış yaptıklarını, onun organlarının yaşamasını istediklerini bunun da herkese örnek olması gerektiğini belirtti.
 
MEDYAURFA.COM