Karaköprü Belediyesi gençlerin eğitimine katkı sağlamak adına okuma evlerinde hizmet vermeye devam ediyor. Gençlerin sıcak ve sessiz bir ortamda ders çalışması sağlanan okuma evlerinde sınavların yaklaşması ve öğrencilerin talebi üzerine hizmet saatleri uzadı.

Şanlıurfa Dayanışma Derneği Vakıf Oldu Şanlıurfa Dayanışma Derneği Vakıf Oldu

Talep üzerine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla Esentepe ve Atakent Mahallelerindeki okuma evi hizmet saatleri 08.00–21.00 olarak güncellendi. Cumartesi günleri de hizmet veren okuma evlerinde öğrencilere YKS, TYT, KPSS, ALES, YDS, TUS gibi sınavlar ile okul sınavlarına hazırlanıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ülkenin en genç nüfusuna sahip olan şehrinin genç ilçesi Karaköprü’de gençliğe hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını belirterek, okuma evlerinin gençlere daha fazla hizmet vermesi, sınavlara ve derslerine en iyi şekilde hazırlanmasına katkı sağlaması için saatlerde güncelleme yaptıklarını dile getirdi.

Okuma evlerinde sınavlara hazırlanan gençler de taleplerine karşılık saatleri uzatan Başkan Baydilli’ye teşekkür ettiler.