Şanlıurfa Adliyesi önünde toplanan gençler adına konuşan Ayşe Nacar da CHP Genel Başkanının hiçbir teyide ihtiyaç duymadan sorumsuzca davranarak yalan söylediğini öne sürdü.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir yıl boyunca hazırlandıkları sınavın ilk oturumunun bu yalan haberin etkisi altında sonlandığını dile getiren Nacar, mağdur edildiklerini ifade etti.

Bir 1 kişi, ayakta, yol ve şunu diyen bir yazı '××× YALANIN BATSIN YALANCISIN HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ KILIÇDAROĞLU MATSMATIK, FİZİK,TÜRKÇE, FİZİK. TÜRKÇE, YALAN SÖYLEDİN ÇİRKEECE! SEÇİM BİR SINAVSA NOTUNUZ ŞİMDİDEN SIFIR !' görseli olabilir

Yalanların sınavın sona ermesiyle sonlandırıldığını ancak artık her şey için çok geç olduğunu dile getiren Nacar, sosyal medya üzerinden başlattıkları #ÖzürDileKılıçdaroğlu tagı nedeniyle kendilerini "trol" olarak niteleyen Kılıçdaroğlu hakkında 1 liralık manevi tazminat davası açmak için toplandıklarını kaydetti.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ KIL KILIÇDAROĞLU! KZ825 MATEM FİZİK,TÜ' görseli olabilir