Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Karacadağ Kalkınma Ajansı 2019 yılı sanayi altyapısı mali destek programı kapsamında başvurduğu “Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Elektrik Enerji Hattı Altyapısı Projesi” ajans tarafından kabul edildi.

şanlıurfa osb ile ilgili görsel sonucu

Hazırlanan proje ile mevcut elektrik hattı alt yapısına ek yeni bir hat oluşturularak büyüyen OSB’nin enerji kapasitesi arttırılacak, fabrikalara kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sunulacak.

Şanlıurfa OSB Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu konu ile ilgili yaptığı açıklama da OSB olarak yaptıkları projelerin bir bir destek gördüğünü söyledi. Aksu açıklamasında ‘’Büyüyen OSB’mizde yoğun bir şekilde çalışıp ürettiğimiz projelerle bölgenin altyapı, üst yapı ve diğer hizmetlerini de büyütüp kaliteyi daha da arttırmayı hedefliyoruz. Bu projelerden biri olan “Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Elektrik Enerji Hattı Altyapısı Projesi” Karacadağ Kalkınma Ajansı 2019 yılı mali destek programı kapsamında desteğe hak kazanmıştır. Bölgemize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi