Zülfikarlar Holding şirketlerinden Turkuaz Petrol’ün Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş. ile birleşmesinin ardından şirketin Şanlıurfa bayileri iftar yemeğinde bir araya geldi. Çulcuoğlu Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Turkuaz Petrol ve Türkiye Petrolleri bayilerinin yanı sıra Zülfikarlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürz Kodal katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Zülfikarlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürz Kodal, “Zülfikarlar Holding şirketlerinden Turkuaz Petrol ve Türkiye Petrolleri’nin güçlerini birleştirmesi bizi akaryakıt dağıtım sektöründe şampiyonlar ligine taşıdı. Bundan sonra daha güçlü adımlar atacağız. Tek marka tek şirket felsefesiyle çalışmalarımıza devam edecek; faaliyetlerimizi Türkiye Petrolleri markasıyla sürdüreceğiz. Sektördeki ilk 3 markadan biri olmayı hedefliyoruz. Hedeflerimize emin adımlarla ilerlerken varlığınızın gücüyle hareket edeceğiz. Şanlıurfa’da da yatırımlarımızı sürdürecek; sizlerin burada yaptığınız çalışmalarla hep birlikte büyüyeceğiz” dedi.

Birleşmenin ardından Türkiye Petrolleri, 700’ü aşkın akaryakıt istasyonu, 10 akaryakıt depolama tesisi, 4 LPG tesisi ve 150 bin metreküpün üzerindeki akaryakıt depolama kapasitesi ile Türkiye’nin her bölgesinde müşterilerine hizmet sunuyor.