Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’ne bağlı mahalle ve köylerde yol yapım çalışmaları başlatan Akçakale Belediyesi, Akçaköy ve Ohali mahallelerinde çalışmalarını tamamladı. Yazın tozdan kışın çamurdan kurtulduklarını belirterek mutluluklarını paylaşan mahalle sakinleri Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

KAYALIK’TA SIKINTI BİTECEK

Kırsal Hizmetler Ekipleri, Akçaköy ve Ohali mahallerinde sokak içi stabilize yol yapım çalışmalarını bitirmelerinin hemen ardından Kayalık Mahallesi’nde de çalışmalara başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Akçakale’de yapılmadık tek bir yol kalmayıncaya dek çalışacaklarını söyleyerek, ‘Ne söz verdikse tek tek yapıyoruz. Akçaköy ve Ohali’yi yollarına kavuşturduk. Sıra Kayalık mahallemizde. İnşallah burada başlattığımız çalışmalar da kısa sürede bitecek ve vatandaşlarımızı yazın tozundan kışın çamurundan kurtaracağız” diye konuştu.

Kayalık Mahalle Muhtarı Hamza Başboğa, yol çalışmalarını büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirterek şunları söyledi: “Yollarda yaşadığımız sıkıntıyı Sayın Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan’a iletmiştik. Sağ olsun bize belediyenin araçlarını göndererek  köy içi yollarımızı yapıyorlar. Köylülerimiz adına Başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyorum.”

Kayalık Mahallesi sakini Reşat Kızmaz ise özellikle kış mevsiminde büyük sıkıntı çektiklerini yol yapılınca bu sıkıntılardan kurtulacaklarını söyleyerek konuşmasına öyle devam etti: “Kışın çamurlu yollardan geçilmezdi. Özellikle de okul servisleri geçmekte sıkıntı yaşıyordu. Başkanımız anında müdahale etti. Sadece asfalt kaldı bu sene o da yapılacak. Çok teşekkür ediyoruz.”dedi.