Ceylanpınar Belediyesi merkez mahallelerde olduğu gibi kırsal mahallelerde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırsal mahallelerin daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında kırsal Muratlı mahallesinde sokak ve caddelerde kilitli parke taşı çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmaları  yerinde inceleyen Belediye Başkanı Abdullah Aksak, bütün kırsal mahallelerin sokak ve caddelerini kilitli parke taşı yapacaklarını söyledi.

Başkan Aksak, seçim vaatleri arasında yer alan projeleri hayata geçirmeye başladıklarını ifade ederek, kırsal mahalleler ile ilgili projelerine de kilitli parke taşı çalışmasıyla start verdiklerini belirtti.

BAŞKAN AKSAK'TAN KIRSAL MAHALLELERE YEŞİL ALAN MÜJDESİ

Her kırsal mahalleye bir yeşil alan müjdesi de veren Başkan Aksak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Seçim sürecinde de tüm vatandaşlarımıza şunu söyledik; inşallah belediyeyi aldığımızda biz bunları unutmayacağız. Şuan Muratlı kırsal mahallemizde kilitli parke taşı çalışmalarına gördüğünüz gibi başladık. Bu daha güzel bir şekilde devam edecek. Biz hükümetimizden,  Cumhurbaşkanımızdan da Ceylanpınar'ımız için gerekli destekleri vereceğini biliyoruz. Kilitli parke taşı döşeme işi bittikten sonra her kırsal mahallemiz için bir yeşil alan projemiz de olacak. Kültür evi olmayan kırsal mahallelerimize kültür evleri yapacağız. Ondan sonra büyük projelere başlıyoruz. İnşallah istihdama yönelik özellikle gençlerimiz ve kadınlarımıza yönelik projelerimizi Ankara'ya gönderdik. Yakında bunların da güzel haberlerini alacağız. Umutlu olsunlar benim İnsanlarım. Kesinlikle verdiğimiz her sözün arkasındayız. Yapmaya da başladık. Bundan sonra da devam edeceğiz."

Belediye Başkan Yardımcısı ve Muratlı mahallesi eski muhtarı Naif Karataş da, belediye başkanı Abdullah Aksak'a yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederek, bütün kırsal mahallelere belediye hizmetlerinin ulaşacağını ve kırsal mahallelerin daha modern bir görünüme kavuşacağını dile getirdi.