Pazar günü ülke genelinde yapılacak yerel seçime saatler kaldı. Seçim heyecanı Ceylanpınar ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla yarın yapılacak yerel seçim öncesinde bir mesaj yayımladı. Mesajında 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetlere değinen Başkan Atilla, "zafer inananların olacaktır"dedi.

İşte Menderes Atilla'nın seçim mesajı:

Öncelikle başta Ceylanpınarlılar olmak üzere tüm Şanlıurfalı Hemşerilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Yaklaşık olarak iki aydır devam eden seçim çalışmalarımızın sonuna gelmiş durumdayız. Seçim çalışmaları kapsamında kırsal ve kentsel alanda tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Ayrıca çalışmalarımız kapsamında istemeyerek sürç-i lisan ettiğimiz veya ulaşamadığımız hemşerilerimizden özür diliyorum.

Görevi devraldığımız 2014 yılından bugüne kadar tek gayemiz vardı, o da Ceylanpınar'ı daha ileri taşımak. Görevde olduğumuz 5 yıllık süreçte Avrupa'ya taş çıkartan modern aydınlatmalar, sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri olan kültür evleri, yarış pistlerini andıran asfalt yollar, sosyal donatı alanları olan parklar ve burada sayamadığımız nice hizmetler yaptık.

Yarınki yapılacak olan seçimde unutmayalım ki oy namustur, bugün sandıklara sahip çıkma günüdür herkesi oy kullanmaya, oyuna ve sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum.

Tüm Ceylanpınarlı hemşerilerime göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Unutmayın ki, zafer inananların olacaktır.