İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberinde eşi Hamdiye Soylu, Jandarma Genel Komutanı Yaşar Güler ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile şehit Kılıç'ın Keçiören'deki baba evine gitti. Burada şehidin annesi Şengül Kılıç, kardeşleri ve yeğenleri tarafından karşılanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir süre şehit annesi ile sohbet etti, terörle mücadele eden Mehmetçikler için şehit annesi Kılıç'tan dua istedi.

Şehidin annesi ve yeğenlerine çeşitli hediyeler veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra şehidin evinin yakınındaki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazileri ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberinde eşi Hamdiye Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ile Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Çeşitli servislerde tedavi gören Jandarma Astsubay Çavuş Fikri Uçar, Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Rençber, Jandarma Uzman Çavuş Seyfettin Serensoy, Jandarma Uzman Onbaşı Abdüssamet Delioğlu ve Jandarma Uzman Çavuş Abubekir Durmuş'u ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazilere geçmiş olsun dileklerini iletti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çocuklarına refakat eden gazi annelerine, Anneler Günü dolayısıyla birer hediye takdim etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha sonra, aynı hastanede tedavi gören ve 15 Temmuz'da şehit düşen Özel Harekat Polisi Demet Sezen'in annesi Zeynep Köşger'e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.