Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, MEDYAURFA.COM Yazarı ve Gazeteci Sedat Atilla’yı ziyaret etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Atilla, Gazeteci Sedat Atilla’yı Esentepe’deki çalışma ofisinde ziyaret ederek açıklamalar da bulundu.

Başkan Atilla, gündemi MEDYAURFA.COM’a değerlendirerek, yerel ve genel siyasetten, referanduma kadar önemli açıklamalar da bulundu.

‘’Evin kirini, evin halısının altına süpürmedik’’.

Gazeteci Sedat Atilla’nın sorularını yanıtlayan Başkan Atilla, referandum için oy tahminin de bulundu. Ceylanpınar’da gerçekleştirdikleri hizmetlerde, daima ileriyi düşündüklerini belirten ve halkın memnuniyetini kazandıklarını belirten Başkan Atilla ‘’Ceylanpınar’da evin kirini, evin halısının altına süpürmedik. 2014 Mart yerel seçimlerinde 15 bin oy aldım. 1 Kasım 2015’te vatandaş hizmeti gördü, oyumuz 17 bine çıktı. 16 Nisan’da Allah’ın izni ile 19 bin oyun üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Referandum tabi ki ülkemizi ilgilendiren bir konu fakat diğer taraftan da Belediye başkanlarının hizmet testi olacak ’’dedi.

‘’Şanlıurfa yüzde 75 oy bandına ulaşacak’’.

Ceylanpınar’ın yanı sıra Şanlıurfa genelinde de oy oranı tahminin de bulunan Başkan Atilla ‘’AK Parti ailesi olarak, yerel seçimlerden daha fazla bir çalışma içerisindeyiz. Halk bizimle beraber. Şanlıurfa’da yüzde 75 oy bandının üzerinde bir EVET oyu bekliyorum. Şanlıurfa’nın büyükşehirler arasında en fazla EVET oyu veren ilk 3 ilin içerisinde olacağını düşünüyorum. Şanlıurfalılar olarak REİS’in daima arkasındayız. Cumhurbaşkanımız ailesi ile birlikte kendisini 79 milyona vakfetmişken, bizde 2 milyon nüfusla sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındayız’’ dedi.

Kararsızlara öneride bulundu.

Başkan Atilla, referandum konusunda henüz EVET-HAYIR kararı verememiş vatandaşlara da çağrıda bulundu. Başkan Atilla ‘’Henüz karar veremeyenlere, ya da henüz referandumun içeriğini bilmeyenlere bir önerim var. Bir iki hususu göz önünde bulundurursanız, hak ile batılın ne olduğunu görmüş olursunuz.  Türkiye’nin ekonomik olarak çökmesine, 50 bin insanımızın ölmesine sebep olan başta PKK HAYIR diyor. Türkiye’ye, Hiroşima’ya atılan atom bombası gibi zarar veren FETÖ hayır diyor. Avrupa ülkeleri HAYIR diyor. Tüm terör örgütleri ve Türkiye’deki iş birlikçileri HAYIR diyor. O zaman yol bellidir; doğru yol EVET’tir. Hz. Şafi’ye ‘’Ahir zamanda fitne olacak. Hak ile batıl birbirine karışacak. Hak nasıl tespit edilir’’ diye sormuşlar. Hz. Şafi demiş ‘’Okların fırlatıldığı yere bakın’’. Bugün tüm İslam düşmanı ülkeler oklarını Türkiye Cumhuriyeti ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a fırlatıyorsa hak yol EVET’tir. Türkiye’de EVET’in yüzde 60 bandında olacağına inanıyorum’’ dedi.

‘’1915 Çanakkale savaşı asıl 16 Nisan'dır’’

Başkan Atilla, sözlerinin sonunda 1915 Çanakkale savaşının asıl 16 Nisan olduğunu söyledi. 16 Nisan’ın Türkiye için çok önemli bir değişim, dönüşüm ve gelişim olacağını da kaydeden Başkan Atilla ‘’Bayrağını, ülkesini, vatanını seven vatandaşlar EVET diyorlar. Seçim gezilerimizde vatandaşların çok güzel temennileri ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlar teknoloji çağını yaşıyor. Her şeyi araştırıyorlar. 16 Nisan’da EVET ile kölelikten kurtulacağız diyorlar. Bana göre 16 Nisan EVET ile taçlandıktan sonra Türkiye’nin kurtuluş bayramı olacak kutlanmalı’’ dedi.