Başkan Atilla, Makedonya'da Türk Belediyesini Ziyaret Etti.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Makedonya'ya yapmış olduğu ziyaret kapsamında tek Türk Belediyesi olan Merkez Jupa Belediyesini ziyaret etti.

Bazı temaslarda bulunmak için Makedonya'da bulunan Belediye Başkanı Menderes Atilla, beraberindeki heyet ile nüfusunun yüzde 90'ı Türk olan ve Makedonya'nın tek Türk Belediyesi olan Merkez Jupa Belediyesini ziyaret etti. Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim, Başkan Atilla'ya makamında ağırladı. Ariyan İbrahim ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bizlere yapmış olduğu yardım ve desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere TİKA'ya çok teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum gelecekte daha güzel ve büyük projeleri birlikte yapacağız. Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya da bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Merkez Jupa Belediyesi olarak Ceylanpınar Belediyesi ile bir kardeşlik projesi yapıp ilişkilerimizi geliştirmek isteriz." diye konuştu.

Belediye başkanı Menderes Atilla'da Makedonya ziyareti kapsamında tek Türk Belediyesi olan Merkez Jupa Belediyesini ve Belediye Başkanı Ariyan İbrahim'i ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaretin verimli ve faydalı geçtiğini ifade eden Başkan Atilla, "İnşallah Merkez Jupa belediyesi ile kardeş belediye olacağız. Onları da Ceylanpınar'a davet edeceğiz. Makedonya'daki tek Türk Belediyesi olması hasebiyle Merkez Jupa Belediyesi bizim için önemli. Bundan sonra birbirimizle daha fazla diyalog halinde olacağız. Ayrıca Makedonya'daki çalışmalarından dolayı ben de TİKA'ya çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretin ardandan Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya ziyaretin anısına plaket hediye etti.