Ceylanpınarlıların bahar aylarında piknik yapmak için istifade ettiği kepez mevkii cırcıp deresi kenarında incelemelerde bulunan Başkan Atilla, alanda dolgu, düzenleme ve peyzaj çalışması yapılması için talimat verdi.

Kepez Mevki Cırcıp Deresi Kenarı Çok Kötü Durumda

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Atilla, "Dün şehrimizin tek piknik alanı olan kepez tepesi arkasına geldim. Gördüğüm manzara tam bir rezaletti. Burada piknik yapan ailelerin hepsi şikayetçi oldular. Cırcıp deresinin kenarı köstebek yuvasına dönmüş. önüne gelen malzeme dökmüş, kimisi de dere yatağını kazarak buradan malzeme almış. Biz çocukken buralara gelirdik, buralarda top oynardık. Ama şu anda bir kilim koyabileceğiniz bir alan kalmamış. Burada piknik yapan ailelerle görüştüm  ve çok şikayet aldım. Bir Ceylanpınarlı olarak ben de çok rahatsız oldum." dedi.

Mesire Alanında Çalışmalar Başladı

Mesire alanında çalışmaların bir an önce başlayacağını belirten Başkan Atilla, "Bugün tüm ekiplerimizle ilk iş olarak bu alanda neler yapabiliriz diye istişare yaptık. Yapmış olduğumuz istişare neticesinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bir görev bölümü yaptık. İnşallah yarın bu alanda çalışmaya başlayacağız." diye konuştu.

Kepez Mesire Alanına Gelecek Vatandaşlarımıza Ücretsiz Ulaşım

Mesira alanında piknik yapmak isteyenlere ücretsiz otobüs seferi de başlatacaklarını belirten Başkan Atilla, "Ayrıca Ceylanpınarlı vatandaşlarımız Cumartesi ve Pazar günleri buraya piknik yapmaya geliyorlar. Bununla ilgili olarak ilçe merkezinde 3 nokta belirledik. 3 otobüsümüz bu noktalardan Cumartesi ve Pazar günleri vatandaşlarımızı ücretsiz olarak kepeze getirecekler. Buradan da tekrar geri götürecekler. Bunun dışında da bizim sulama aracımız var. Bununla da piknik yapan vatandaşlarımızın su ihtiyacını karşılayacağız. Bu alanda tuvalet yapmayı da düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Daha Yeşil Bir Alan İçin Ağaçlandırma Çalışması Yapılacak

Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasının da yapılacağını aktaran Başkan Atilla, "Kısa bir süre içerisinde bu alan halkımızın hizmetine sunacağız. ilerleyen aşamada da derenin üzerinde set yapmayı ve suyu derede tutmayı düşünüyoruz. Ağaçlandırma çalışmaları da yapılacak. Bu alanı güzel bir şekilde halkımızın hizmetine sunmuş olacağız." şeklinde konuştu.