Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde Sivil Toplum Örgütü temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunan Başkan Ekinci, son olarak MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelip, belediyenin yaptığı çalışmalar ve yapacağı projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Ekinci, sohbet ortamında geçen ziyarette MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Barut ve Yönetim Kurulu Üyelerine, belediyenin faaliyetleri ve devam den projeleriyle ilgili sunum yaptı. Soru-cevap ve fikir alışverişi şeklinde devam eden toplantıda, katılımcı belediyecilik anlayışının önemine vurgu yapıp MÜSİAD üyelerinin fikirlerinden istifade edeceklerini belirten Başkan Ekinci,” Şanlıurfa’nın sahip olduğu potansiyelin harekete geçirilmesi için yoğun emek sarf ediyorlar. Tebrik ediyorum.” Dedi.

Katılımcı Belediyecilik anlayışı için STK’lara verdikleri öneme vurgu yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Sivil Toplum Kuruluşları bizim için de büyük önem arz ediyor. Bizler için birer çözüm ortağıdır. Sorunun çözümüne katkı sunan kuruluşlar olarak görüyoruz. MÜSİAD ülke için de şehir için de önemli bir kuruluştur. Hep yakın işbirliği içindeydik. Kent için uğraş içindeydik. Yaşadığınız bölgede bir sorumluluk üstlenmişseniz onu yerine getirmeniz gerekiyor. İnsanların işini kolaylaştırmamız gerekiyor. Kentimizin sahip olduğu potansiyeli hayata geçirmek için çaba sarf etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Sahip olduğumuz zenginlikleri hayata geçirmemiz gerekiyor. Bunun için hep birlikte fikir alışverişi içinde bulunarak çalışmaya devam edeceğiz. “dedi.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Barut da, bugüne kadar şehir için yaptığı çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye :Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.