Istanbul’da meydana gelen hain terör saldırısını kınayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, bu saldırıların ne polisimizi ne de milletimizi sindiremeyeceğini söyledi.
 
Ülkemizin huzur, barış ve demokrasi ruhunu hedef alan bu hain saldırılara karşı milli birlik ruhu içerisinde hareket ettiğimiz sürece terörün hedefine asla ulaşamayacağına vurgu yapan Başkan Kaya; "İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı hepimizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Çok sayıda polisimiz ve vatandaşımız şehit olmuştur. Meydana gelen saldırılarda şehit olan polislerimizden 4’ü Urfalı. Hepsi bizim evlatlarımız. Bizim huzurumuz, refahımız ve güvenliğimiz için canını  siper eden polis teşkilatımızın her zaman yanındayız. Terörün kirli oyunları karşısında dik duracağız ve hiçbir zaman yılmayacağız.” diye konuştu.
 
Bu tür saldırıların ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı yapılan insanlık dışı bir eylem olduğunu hatırlatan Kaya, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır yaralılara ise acil şifalar diledi.