Dar gelirli ailelerin kömür ihtiyacını karşılayan Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ekipleri bu yılda yardımına devam etti. Kömür dağıtımının gerçekleştiği alana giden vatandaşlar kömürlerini aldıktan sonra sıkışarak bindikleri pikaplarla evlerine dönüyorlardı.

Kömür dağıtımının yapıldığı alana yakın bir yerden geçen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, kadınların pikaplarla sıkış tepiş gittiklerini görünce ekiplerine talimat vererek bu duruma müdahale etti. Eyyübiye ekipleri Başkan Kuş’un talimatıyla kömürlerini alan vatandaşların evlerine rahat gidebilmeleri için servis minibüsü ayarladı. Vatandaşlar kömürlerini alıp pikaplara yükledikten sonra servis aracıyla evlerinin yolunu tutuyor.

Sabah saat 09.00 akşam ise 17.00 saatleri arasında hizmet veren Eyyübiye Belediyesi servis aracını kullanarak evlerine giden vatandaşlar; ‘’ Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz. İhtiyacımız olan kömür yardımını bizlere sağlarken aynı zamanda aldığımız kömürleri rahat bir şekilde evimize götürmemiz için bizlere servis ayarladı. Kendisine ve ekibine böyle bir düşünceden dolayı minnettarız’’ ifadelerini kullandılar.