Yıldız, Kadir Gecesi mesajında rahmet, bereket ve arınma mevsimi olan Ramazan ayının son günlerini yaşarken bir Kadir Gecesi'ne daha kavuşmanın sevinci içerisinde olunduğunu ifade etti.

Ülkemizin Kritik zamanlardan geçtiğini ifade eden yıldız mesajında; şu ifadelere yer verdi;

‘’Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı. Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Bu kutsal ve mübarek gecede Kur’an hakikatini anlamaya ve anlatmaya, hakikati duyurmaya, adaleti yüceltmeye, sevgiyi yaymaya, fazilet ve erdemin hak ve hakikatin yanında yer almaya, barış ve kardeşlik mesajını yaşatmaya Kur’an’ın inmeye başladığı günler kadar ihtiyacımız bulunmaktadır’’ dedi.

Yıldız, Kadir Gecesi’nin Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı ve tüm insanlığın hakka hakikate, adalete, ahlak ve fazilete çağrıldığı mübarek bir gece olduğunu kaydederek sözlerine şöyle devam etti;

“Kur’an-ı Kerim’i kendilerine rehber edinenler, adaletin, dürüstlüğün, doğruluğun, sadakatin, iffetin, hayanın temsilcileri olacaklardır. Ne zulmederler, ne de zalimin yanında yer alırlar. Lokmaları helaldir, sofralarında haram bulunmaz. Mazlumun, yetimin, garibin yar ve yardımcılarıdırlar. Allah’ın kendilerine verdiği imkanları başkalarıyla paylaşmayı bilen civanmertlerdir. Akrabayı, yoksulu, darda kalmışı gözetirler, incinseler de kimseyi incitmemeye çalışırlar. Tatlı dilli, güler yüzlü, her ağacın balı olurlar. Bir Ramazan boyu mukabele olarak okuduğumuz, dinlediğimiz yüce kitabımız Kur’an bu ahlaki değerleri bizlere tavsiye etmektedir. Ramazan ayının manevi ikliminde yaşayacağımız Kadir Gecesinin ülkemizde sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulması, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerin tüm toplumumuzda ve dünyada yaygınlaşmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, ülkemizin, tüm İslam aleminin ve Şanlıurfalı hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.