Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, geçtiğimiz ay yapılan Elektrikçiler ve Elektronikçiler odası seçiminde başkan seçilen Emin Fenerli ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Elektrikçiler ve Elektronikçiler odasını ziyaret ederek istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Başkan Baydilli, "Geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde Başkan seçilen Emin Fenerli ve Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şanlıurfa’mız çok hızlı gelişen ve değişen bir il. Genç nüfus potansiyeli çok yüksek. Gençlerimize istihdam sağlaması için odalarımızı  ziyaret ediyoruz. Yeni işyerleri açmaları konusunda bilgi alış verişinde bulunuyoruz.  Oda seçiminin Şanlıurfa’mıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.  Birlik beraberlik içerisinde çalışarak Şanlıurfa’mızı hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Şanlıurfa Elektrikçiler ve Elektronikçiler odası Başkanı Emin Fenerli ise, ziyaretlerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Şanlıurfa Elektrikçiler ve Elektronikçiler odası Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.