Ramazan ayında, vatandaşlarla birlikte olmaya büyük özen gösteren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, eşi Güler Baydilli ile birlikte, ilçeye bağlı Ali Baba Mahallesinde oturan Ahmet Aslan’ın evine konuk oldu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde, Başkan Metin Baydilli, Eşi Güler Baydilli ve çocukları ile birlikte misafir olduğu Aslan çiftçinin evinde ailenin sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Aile ile birlikte iftarını açan Başkan Baydilli Ramazan'da iftar sofralarında birlik ve beraberliğinin öneminden bahsetti.

Başkan Metin Baydilli, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayının olmasının yanı sıra birlik ve beraberliğin pekişmesi gereken bir dönem olduğunu belirterek vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Ramazan ayının gelmesiyle birlikte biz de Karaköprü Belediyesi olarak bu ayın rahmetinden faydalanmak için vatandaşlarımızla daha fazla bir araya gelmek istedik. Bazen biz vatandaşımızı iftar sofrasında ağırlarken bazen de vatandaşımızın sofrasına misafir oluyoruz. Bugün de Ali Baba mahallemizde ikamet eden Aslan ailesine konuk olduk ve birlikte iftar yaptık. Bize misafirperverlik eden ailemize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Baydilli ziyaret sırasında ailenin küçük çocuklarıyla da ilgilendi.