Şanlıurfalı iş adamı İbrahim Bengi, mesajında Türkiye’de çok önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.

Türkiye’nin 2018 yılında önünde yeni hedeflerin, yeni umutların ve beklentilerin olduğu bir yıl olduğunu mesajında belirten Bengi ‘’2017 yılında da holdingimizin çıtasının yükselmesinde emeği olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Sektöründe Türkiye’nin en güvenilir markası olmaktan duyduğumuz gururu değerli çalışanlarımızla bir kez daha paylaşıyorum. 2018 yılının, barışın tüm dünyada egemen olduğu, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının zirvede olacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

İbrahim Bengi, mesajında Türkiye’nin 2017 yılını da değerlendirdi. Birçok ülkenin ekonomik kriz yaşadığını ifade eden Bengi, Türkiye’nin ekonomik büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünün altını çizdi. Bengi ‘’Türkiye’nin 2018 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ekonomik büyümesini, istikrarlı bir şekilde sürdüreceğini temenni ediyorum. Yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.’’ Dedi.