Medya Trend Fuarcılık tarafından Şanlıurfa’da 2. Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları fuarı açıldı.

70 ilden 110 firmanın katıldığı fuarın açılışını; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Faruk Bayuk, Büyükşehir Belediyesi İl Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Müslüm Korkmaz, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, BELTUR A.Ş Genel Müdürü İbrahim Emiroğlu ve vatandaşlar katıldı.

Fuarda Coğrafi işaretli ürünler ve el sanatlarının tanıtımları yapıldı. 70 ilden 110 firma ise yöresel gıda ürünlerini bu fuarda sergilemeye başladı.

Fuarı ilk gününde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’ta ziyaret etti. Başkan Beyazgül, fuarda Başsavcı Öztoprak ile birlikte Cumhuriyet Başsavcılığı İş Yurtları Müdürlüğünün standını ziyaret etti. Beyazgül ve Öztoprak burada hükümlüler tarafından üretilen el işi ürünleri inceledi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde açılan fuarın 29 Eylül’e kadar devam edeceği, gündüz 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olduğu bildirildi.

MEDYAURFA.COM