İnstagram’daki sosyal medya hesabı yüzbinlerce kişi tarafından takip edilen Fatih Bucak, dünyayı kasıp kavuran Covid-19 salgınıyla ilgili önemli bir iddia da bulundu.

‘’OCAK SONU BİTECEK’’

Koronavirüsün yavaş yavaş gerileyeceğini bildiren Bucak, tarihte verdi. ‘’Ocak başında azalıp, Ocak sonunda bitecek. Şubat’ın 15’ini bulmaz’’ dedi. Bütün verilerin, analizlerin, istihbarat, gizli ilimler, iklim ve genetik DNA değişimlerinin bu yönde olduğunu da bildiren Bucak, salgınlarla ilgili analiz de yaptı. 

‘’BİYOLOJİK TERÖR KAPIDA’’

Biyolojik terörün kapıda olduğunu ifade eden Bucak ‘’Allah sonumuzu hayır etsin. Hitler ruhu devam ediyor. Uzakdoğu’lu sarı benizliler ile siyahilerin ölmesi için yapılan DNA ve virüs çalışmaları, yeni sadist nazilerin şeytani planı ile hazır. Sars, Mers, Cov, Covid-19, H1N1 Domuz Gribi, Deli Dana, Çiçek Virüsü, Sıtma, Çeçen Sivrisineği, Kırım Kongo keneleri vs. Bunlarla yapılan antremanlar bitti, yarı final başladı. Direk adrese teslim virüs terörü kapıda. Tüm dünya bu şeytani planı yapanların peşinde. Elen Musk istenmeyen adam. Bill Gates ne saklıyor ? Kimse sarı benizli Çin’in süper güç olmasını istemez.’’ Dedi. 

‘’KİMSE DERT ETMESİN’’

Bucak, açıklamasının sonunda bir notta paylaşarak ‘’Bu bir komplo teorisidir. Kimse dert etmesin. Bekleyelim görelim’’ ifadelerini kullandı.

MEDYAURFA.COM