24 Haziran'da yapılan tarihi Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçiminin sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçildi ve yeni yönetim sistemine göre Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk başkanı oldu. 24 Haziran gecesi Ak Parti İlçe Binası önünde zaferi kutlayan Ceylanpınarlılar kutlamaya bugün de devam etti.

24 HAZİRAN KUTLAMALARI DEVAM ETTİ

Ceylanpınarlılar tarafından yapılan ilk kutlama Bahçelievler Mahallesi'nde Bahçelievler Kültür Evi önünde yapıldı. Bahçelievler Kültür Evi önünde yapılan kutlamaya Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, İlçe Başkanı Halid Şimşek, partililer ve vatandaşlar katıldı. Burada toplanan yüzlerce vatandaş ellerindeki Türk bayrakları ve havai fişeklerle zaferi doyasıya kutladı. İkinci kutlama ise Ensar Mahallesi'nde yapıldı. Ensar Mahallesi'nde alanda toplanan yüzlerce Ceylanpınarlı vatandaş dev türk bayrakları ile zaferi halaylar eşliğinde kutladı. Başkan Menderes Atilla ve İlçe Başkanı Halid Şimşek'te çekilen halaylara eşlik etti. Kutlamalar sonunda Başkan Atilla'ya yapılan şarkılar seslendirildi.

"LİDERİM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE BENDE ÖNCE SIRTIMIZI ALLAH'A SONRA MİLLETİMİZE DAYAMIŞIZ"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Batılı devletlerin Recep Tayyip Erdoğan'ı devirme planları yaptıklarını ifade etti. Atilla, "Ceylanpınar'ın asıl sahibi ve koruyucuları sizlersiniz.  Sizlerin sayesinde Ceylanpınar hem milletvekilliği hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde birinci olarak görevini yaptı ve reisinin yanında dik durdu. Sonuçlar belli olduktan sonra adeta bizim için bayram oldu, sabaha karşı uyuduk. Gün içinde de vatandaşlarımız hem ile binamıza hem belediye binamıza tebrike geliyorlar. Ceylanpınar'ın asıl sahipleri Ensar ve Bahçelievler Mahallesi büyük bir organizasyon yaparak Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesini kutladılar. 2014 yılındaki belediye seçimlerinde bizi nasıl yalnız bırakmadıysanız , 16 Nisan referandumun da nasıl bizi yalnız bırakmadıysanız 24 Haziran'da bizi yalnız bırakmadınız ve yanımızda dik durdunuz. İnanın ki bu seçimde kendi belediye seçimimden daha fazla çalıştım. Niye? Çünkü hak ve batılın savaşıydı. Çünkü küffar hepsi bir olmuştu. Hakka ve İslam'a karşı savaş açmıştı. İngiliz ajanlarından tutun, İsrail ajanlarından tutun, FETÖ'sünden tutun, teröristlerden tutun, kimi tutarsanız tutun hepsi birlik olmuştu ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı devirme planları yapıyordu. Ankara'da Recep Tayyip Erdoğan'ı indireceğiz, Ceylanpınar'da Ak Parti'nin oylarını yüzde 30'un altına düşüreceğiz ve Menderes Atilla'yı indireceğiz diyorlardı. Ama bilmiyorlardı ki liderim Recep Tayyip Erdoğan ve bende önce sırtımızı Allah'a sonra milletimize dayamışız" dedi.

"İÇİMİZDEKİ AKP'LİLERE RAĞMEN CEYLANPINAR'DA BİZ OYUMUZU PATLATTIK"

Ak Parti İlçe Başkanı Halid Şimşek, Ceylanpınar'da oy patlaması yaşadıklarını ve destan yazdıklarını ifade ederek, "Bu zaferi bize yaşattınız ya ne mutlu size. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizinle gurur duyuyoruz. Biz Ceylanpınar'da öyle bir zafer kazandık ki, herkesi yerle bir ettik. CHP'nin Ceylanpınar'da ikinci sıra milletvekili adayı olmasına rağmen, MHP'nin Ceylanpınar'da üçüncü sıra adayı olmasına rağmen, Saadet Partisi'nin Ceylanpınar'da üçüncü sıra adayı olmasına rağmen, HDP'nin Ceylanpınar'da adayı olmasına rağmen ve içimizdeki AKP'lilere rağmen Ceylanpınar'da biz oyumuzu patlattık. Ceylanpınar'da kardeşlerimizin de desteğiyle bir destan yazdık. Cesur yürek Başkanımız Menderes Atilla ve ilçe başkanınız Halid Şimşek vardı. İçimizdeki AKP'lilere karşı bir zafer kazandık. Burada o çocuk katillerine 5 bin oy fark attık. Yeterli mı bu, yetmez. Burada bir oyları kalmayana kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.