Avcılı Mahallesi ile Yeşiltepe arasındaki yaklaşık 5,5 km'lik yol bağlantısında devam eden çalışmaları değerlendiren Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, ilçe kırsalında asfaltlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ve Ceylanpınar'da asfaltsız yol kalmayıncaya kadar çalışmaların son sürat devam edeceğini ifade etti.

BAYOL: AMACIMIZ CEYLANPINAR'DA ASFALTSIZ YOL KALMAYINCAYA KADAR ÇALIŞMALARA DEVAM ETMEK

 Yıllardır asfalt yüzü görmemiş yolları asfaltla buluşturduklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Bayol, sadece ilçe merkezinde değil aynı zamanda ilçe kırsalında da yaşam standartlarını yükselttiklerini aktardı. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan koordineli çalışmalar kapsamında asfaltlama programına alınan yolların süratle asfaltlandığını belirten Bayol, "Sürdürülen çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah en kısa zamandan yolumuz tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Yol yapımında emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum. Amacımız Ceylanpınar'da asfaltsız yol kalmayınca kadar çalışmalara devam etmek ve Ceylanpınar'ı yaşanılabilir bir hale getirmek" dedi.

"YOLLARIMIZ ASFALTLANDIĞI İÇİN ÇOK MUTLUYUZ"

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Erdal Kurt da Avcılı-Yeşiltepe arası asfaltlama çalışmalarının başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Bayol konuşmasına şu şekilde devam etti:

 "Kışın da yazında bu yollardan geçilmiyordu. Bizim için bu yolları kullanmak büyük bir eziyetti. Yollarımız asfaltlandığı için çok mutluyuz. Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya çok teşekkür ediyoruz."