Ceylan okulu bahçesinde verilen iftar yemeğinde 250 yetim ve öksüz çocuk ağırlandı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, iftara katılan çocuklarla tek tek ilgilendi. Çocuklarla uzun süre sohbet eden Başkan Atilla, yetim çocuklara hediye dağıttı. İftarını yetim çocukların arasında açan Başkan Atilla, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Atilla, kendisinin de 5 yaşında yetim kaldığını belirterek, "Ben 5 yaşındayken babam vefat etti. Ama bugün çok şükür Ceylanpınar Belediyesi'ni yönetiyorum. Demek ki yetim olmak bir eksiklik değildir. Öksüz olmak bir eksiklik değildir. Bu Allah'ın bir emridir ve hepimiz bu emre itaat edeceğiz." diye konuştu.

Her yıl Ramazan'ın 15'inde Dünya Yetimler Günü dolayısıyla Suriyeli yetim ve öksüz çocukları bir araya getirdiklerini söyleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Yetimler ve öksüzler Allah'ın bizlere emanetleridirler. O emanetlere sahip çıkmamız gerekiyor." dedi.

İftar yemeğinin ardından Başkan Atilla, Suriyeli çocukları toplayarak çocuklarla oyun oynadı. Başkan Atilla'ya yoğun ilgi gösteren çocuklar zaman zaman "Başkan Atilla" sloganları ile "Erdoğan" sloganları attı.

Programın ardından Suriyeli yetimler minibüslere binerek Telhamud Çadır kentine doğru hareket etti.

Programa İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Uzun, Belediye Başkan Yardımcıları katıldı.