Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçesi Olağan üstü kongresine Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili  Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yöneticileri ile Partililer katıldı.

CHP Eyyübiye İlçe kongresine tek liste halinde gidildi. 

Kongreye katılan delegeler tek liste halinde gidilen kongrede oylarını kullandılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe kongresinin ardından mevcut İlçe Başkanı Ahmet Açmaz, güven tazeleyerek yediden başkanlığa seçildi. 

Yapılan kongre sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu.

Başkan: Ahmet Açmaz

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Faruk Akan, Faruk Alioğlu, Ahmet Aydınlık, İsmail Beşkardeş, Aziz Canpolat, Mehmet Çat, Bahattin Çelik, Halil Çiftçi, Halil Doğan, Mustafa Elden, Yakup Keser, Bedri İzgören, Esat Öden, İbrahim Halil Polat, Erdal Taş ve Ahmet Yıldırım. 

Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçesi Olağan üstü kongresine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, İlçe Başkanı Ahmet Açmaz ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlayarak yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Milletvekili Aziz Aydınlık, yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe kongremizi yaptık. Umarım bu kongreler ile iktidar seçimine gideriz. Ülkemizin ve İlimizin çok büyük sorunları var. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile tüm bu sorunların çözümü çok kolay olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Olağan üstü kongresinin Ülkemize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı olmasını dilerim “dedi.