Kırsal mahallerde çok amaçlı kültür evleri yaparak, ihtiyaçları giderdiklerini anlatan Başkan Demirkol, “Bu anlamda biz, bütün hizmetlerimizde olduğu gibi belirli bir ölçü getirerek ve adalet anlayışı içerisinde bu uygulamalarımız devam etti” dedi.

Başkan Demirkol, kırsal mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Kepirli kırsal Mahallesini ziyaret eden Başkan Demirkol, yapımı tamamlanan çok amaçlı kültür evinde incelemelerde bulundu. Çalışmalara ilişkin de bilgiler alan Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2014 yılından bu tarafa başlamış olduğumuz çok amaçlı kültür evi inşaatlarımız devam etmektedir. Bu anlamda biz, bütün hizmetlerimizde olduğu gibi belirli bir ölçü getirerek ve adalet anlayışı içerisinde bu uygulamalarımız devam etti. Öncesinde 300 nüfus ve üzeri kırsal mahallelerimizde, sonrasında da 200 nüfus ve üzeri kırsal mahallelerimizde çok amaçlı kültür evleri inşa ettik. Bu çalışmalarımız, devam etmektedir. Bu kültür evlerimiz, mahalle sakinlerimizin acılı günlerinde taziye evi olarak, sevinçli günlerinde nişan ve düğün olarak kullanmaktadır. Çeşitli kırsal mahallelerimizde, yıkılan eski okulların yerine bu kültür evlerimiz okul olarak kullanılmakta.”

Başkan Demirkol, incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.