Dicle Elektrik 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü okulları ziyaret ederek kutladı. Dicle Elektrik’in sorumluluk bölgesinde bulunan Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde bulunan Müşteri Memnuniyeti Merkezleri (3M) çalışanları, bulundukları illerde belirlenen okulları ziyaret etti. Ziyarette öğretmenlere 3M çalışanları tarafından hediyeler verildi.

İlk ziyaret Diyarbakır’daki okullara yapıldı

Teleferik kazasında ihmaller zinciri Teleferik kazasında ihmaller zinciri

Diyarbakır Müşteri Memnuniyeti Merkezi Yöneticisi Yusuf Kaya ile Müşteri Memnuniyeti Merkezi çalışanları, Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulu ve Mevlana İlkokulu’ndaki öğretmenleri ziyaret etti. İkinci ziyaret ise Batman’da gerçekleşti. Ziyarete Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Naci Obut ve Müşteri Memnuniyet Merkezi Müdürü Remzi Konçak da katıldı.

6 İlde 43 okulda bin öğretmen ziyaret edildi

Şanlıurfa’daki Öğretmenler Günü kutlamasında 3M yöneticisi Mehmet Yetiştirici ve müşteri temsilcilerinden oluşan bir heyet ilk olarak Eyyübiye ilçesinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ile Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Öğretmenler Günü’nü kutlayan Yetiştirici, öğretmenliğin kutsal ve meşakkatli bir meslek olduğuna dikkat çekerek, öğretmenlerin bilinçli ve bilgili gelecek nesillerin yetişmesi için büyük bir özveri gösterdiklerini belirtti.

Dicle Elektrik 3M yöneticileri, ayrıca hizmet bölgesinde yer alan Mardin, Şırnak ve Siirt’teki bir çok okulu da ziyaret etti. 6 ildeki 11 lokasyonda 43 okulda toplam 1000 öğretmeni ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutlamış oldu.