Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Selçuklu mahallesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni park alanı ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte mahalleye geçen Başkan Kuş, Mahalle Muhtarı Veysi Aydoğdu ve vatandaşlar tarafından karşıladı. İlk olarak daha önce ev yapılmak istenen ama belediye tarafından mahalleye yeşil alan olarak kazandırılan bölgeye geçen Başkan Kuş, burada sürdürülen yeni park çalışmalarını inceleyip, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapımı tamamlanma aşamasına gelen parkın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Kuş, daha sonra beraberindekilerle birlikte Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarını takip edip, çalışmaların daha da hız kazanması talimatını verdi. Bölge sakinlerinin taleplerini de dinleyen Başkan Kuş, çocuklarla da yakından ilgilendi. Mahalleye yeni park kazandırdıklarını söyleyen Başkan Kuş, Eyyübiye'nin her bir köşesini hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

Belediyenin dört bir koldan hizmet ürettiğini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş," Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle birlikte mahallelerimizdeki çalışmalarımızı incelemeye devam ediyoruz. Mahallelerimizde yapılan yeni parkları ve parke taşı çalışmalarını yerinde inceledik. An itibariyle gece gündüz demeden Eyyübiye genelinde ekiplerimizin sürdürdüğü hummalı bir çalışma var. Kırsal mahallelerimizde gerek yeni bağlantı yolları gerek yol açma çalışmaları gerekse de stabilize yol yapım çalışmaları hummalı bor şekilde sürüyor. Geride bıraktığımız zaman dilimi içine çok şey sığdırdık. Projelerimiz devam ediyor. İhale aşamasında olan ve yapımına başlayacağımız projelerimiz var. Bu çalışma temposuyla inşallah yıl sonuna kadar sıkıntıların bir kısmını bir nebze de olsa gidermiş olacağız. 2020 yılı itibariyle Eyyübiye'mize yaraşır vizyonel projelerle vatandaşlarımızın huzuruna çıkacağız. Eyyübiye her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de bunun çabası içindeyiz. "Dedi.

Selçuklu Mahalle Muhtarı Veysi Aydoğdu ise çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirip," Allah Belediye Başkanımız Mehmet Kuş'tan ve ekibinden razı olsun. Mahallemizin her türlü talebi anında karşılanıyor. Gerek yeni park olsun gerekse de parke taşı talebimiz hemen yerine getirildi. Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. Kendisine teşekkür ederiz " şeklinde konuştu. 

Mahalle sakinleri de Başkan Kuş'a teşekkür ederek şunları söyledi," Daha önce mahallemizde parkımız yoktu Başkanımız bir önceki ziyaretinde mahalleye gelip incelemelerde bulunduğunda kendisinden park talebimiz olmuştu. Sağolsun bizleri kırmadı ve hemen park yapımına başlandı. Parkımız bitme aşamasına geldi. Bu park alanına ev yapılacaktı. Başkan bey buna müsade etmedi ve bize park yaptı. Allah kendisinden razı olsun "