Başbakan Binali Yıldırım, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı açılışını Şanlıurfa'da gerçekleştirecek. Yıldırım, burada 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı açılışına katılacak, ardından çeşitli temaslarda bulunacak.

Fakıbaba Başbakan'ın programını açıkladı.

Başbakan Yıldırım'ın gelişi öncesi Şanlıurfa'ya gelen ve programa son şeklini veren Bakan Fakıbaba, Başbakan'ın programını açıkladı.

Bakan Fakıbaba, Başbakan Binali Yıldırım’ın 2017-2018 yılı eğitim ve öğretim yılına Karaköprü Şenevler Mahallesi Hacı Abdurrahman Özdemir Ortaokulunda saat 10.30’da start vereceğini bildirdi.

Fakıbaba, Başbakan’ın Şanlıurfa’da saat 14.00’da sivil toplum kuruluşlarıyla buluşacağını da belirtti. Yıldırım’ın Şanlıurfa’da esnafla bir araya geleceğini de ifade eden Fakıbaba ‘’Valilik ve Büyükşehir Belediyemizi de ziyaret edecek Sayın Başbakanımız. Programda başka şehirlerde vardı fakat Sayın Başbakanımız ve Bakanlarımız Şanlıurfa’yı tercih ettiler. Bu bağlamda kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Başbakanımızın bu davranışı kentimize verdiği önemin göstergesidir. Sabahtan bu yana Valimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız, Bürokrat arkadaşlarımızla beraber yarın ki program için çalışıyoruz. Şanlıurfalı hemşehrilerimizin tüm programlarımıza iştirak etmesini rica ediyorum’’ dedi.

NEDİM ATİLLA