Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ankara’ya Şanlıurfa için çıkarma yaptı.

Şanlıurfa’da vatandaşların kendilerine ilettiği sorunların büyük bir kısmını kentte çözüme kavuşturan Vali Erin ve Başkan Beyazgül, kentin önemli sorunları ve projelerinin hızlandırılması için Ankara’ya gitti.

Vali Erin ve Başkan Beyazgül, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte bakanları ziyaret ettiler.

Eğitim yatırımları masaya yatırıldı.

Şanlıurfa’nın sorunlarını Ankara’da ilgili bakanlarla masaya yatıran Fakıbaba, Erin ve Beyazgül, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Şanlıurfa’nın eğitim yatırımları ve ihtiyaçları masaya yatırıldı.

Şanlıurfa sanayisini Bakan Özlü ile görüştüler.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz’ın ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü ziyaret eden Bakan Fakıbaba, Vali Erin ve Başkan Beyazgül, OSB’deki sanayicilerin sorunlarını Bakan Özlü’ye ilettiler.

Şanlıurfa’nın sağlığı için önemli toplantı.

Şanlıurfa’nın sağlık alanındaki sorunları da Bakan Ahmet Demircan ile masaya yatırıldı. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Himmet Durgut ve Bakanlık bürokratlarıyla birlikte Bakan Demircan’ı ziyaret eden Fakıbaba, Erin ve Beyazgül, kentte devam eden yeni projelerin gerçekleşme süreciyle ilgili istişarelerde bulundular.

MEDYAURFA.COM