Bir süre önce alt yapısı tamamlanan Fırat Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince başlanan sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Yeni yerleşim alanları ve artan nüfusuyla gelişime açık Fırat Mahallesinde başlatılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ve muhtarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Başkan Resul Yılmaz, "Alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle bir süredir mahallemizi toz ile boğuşuyordu bunun farkında idik. Alt yapıyı tamamladıktan sonra memnuniyetle şunu söyleyebilirim ki birinci sınıf bir yol olmuş. Hürriyet Caddesi ve diğer mahallelerimizde hangi kalitede asfalt kullanıldıysa Fırat mahallemizde de aynı kalitede asfaltı kullanıyoruz. Hedefimiz ilçemizdeki yol kalitesini alabildiğince yükseltmektir ki o hedefimizi de tutturduk. Yavaş yavaş toparlıyoruz, bazı mahallelerimizde kalan bazı caddelerimiz var onları da tamamladıktan sonra Yenişehir mahallesinde çalışmalara başlayacağız" dedi.

Belediyecilikte hizmetin her zaman sürdüğüne vurgu yapan Başkan Yılmaz, "Hizmet asla bitmez ama önemli olan sorunları minimize etmektir. Vatandaşı ve burada ikamet eden sakinlerimizi, Siverek halkının memnuniyetini esas alıyoruz. Şükür ki onların da memnun olduklarını duyunca bizlere daha bir çalışma şevki geliyor, daha bir çalışma azmi geliyor" diye konuştu.

Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, Fırat mahallesinde çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Mahalle sakinleri çalışmalar nedeniyle Başkan Resul Yılmaz'a teşekkür ederek, başarılar diledi.