Ecz. Hasan İzol, Şanlıurfa’da bir otelde düzenlenen nikah ve düğün töreniyle dünya evine girdi.

Düğünde Gülel ve İzol ailesi davetlileriyle tek tek ilgilendi. Düğüne; AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, 24. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çakmak, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kadooğlu, Bozo Ensarioğlu, Raik İzol ve Hamit İzol'un yanı sıra Siverek ve Şanlıurfa'dan çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde genç çiftin nikahını Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi kıydı. Genç çifte evlilik cüzdanlarını ise AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar verdi. Gülpınar, genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Düğünde damadın ağabeyleri Abdüsselam İzol, Siverek Belediye Meclis Üyesi Zülfikar İzol ve Av. Mustafa Edip İzol misafirleri kapıda karşıladılar. Düğünde Siverek’in kültürü de yansıtıldı. Siverek’in yöresel kıyafetleri, düğünde bazı katılımcılar tarafından giyildi.

İzol ve Gülel ailesi, kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür ettiler. 

MEDYAURFA.COM olarak, Hasan ve Handan çiftine bir ömür saadet diliyoruz.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, düğün ve takım elbise
-

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar
-
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, kalabalık ve iç mekan
-

-

-