Hizmete sunulan misafirhane ile kışın soğuk günlerinde dışarıda kalmadıklarını ifade eden hasta yakınları, yapılan çalışmadan memnun olduklarını dile getirdiler.

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatları ile hizmete sunulan Haliliye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesi, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki hasta yakınlarının, sosyal alanı oldu. Kadın ve erkekler için iki bölümden oluşan misafirhane, hasta yakınlarının geceyi geçirip, tedavi gören hastalarını beklerken temel ihtiyaçlarını giderdikleri adres haline geldi.

Başkan Fevzi Demirkol da, her fırsatta misafirhaneyi ziyaret ederek, hasta yakınlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Başkan Demirkol, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören hastalarını bekleyen hasta yakınlarını ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirkol, tedavi gören tüm hastalar için şifalar diledi. Hasta yakınları da, yapılan hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirleterek, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Başkan Fevzi Demirkol, hasta yakınları ile görüştükten sonra misafirhaneden ayrıldı.