Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Atilla, "İstanbul Ceylanpınarlılar Dernek Başkanı Mehmet Tapucu ağabeyimiz bizleri ziyarete geldiler. Onu görünce İstanbul'daki Ceylanpınarlıları görmüş gibi oldum. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı olarak ilçe dışında bulunan tüm Ceylanpınarlıların her zaman emrinde ve hizmetinde olduğunu ifade eden Başkan Atilla, "Bu yıl Mersin'de de bir derneğimiz kuruldu. Onlarla da irtibat halindeyiz. İstanbul'daki Ceylanpınarlılar derneği ilk kurulduğunda bende derneğin fahri başkanıydım. İnşallah bundan sonra derneğimizle diyaloglarımızı daha fazla olacak. Onların maddi ve manevi ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Buradan Ceylanpınar'ın dışında yaşayan Ceylanpınarlı hemşerilerimize selamlarımı gönderiyorum." diye konuştu.

İstanbul Ceylanpınarlılar Dernek Başkanı Mehmet Tapucu da göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Başkan Atilla'ya teşekkür ederek, "Kendisi her zaman bizim yanımızda oldu ve bizleri destekledi. Bu sıcak ilgi ve alakasından dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.