Karaköprü Belediyesi kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon kazandırmayı hedefleyen Karaköprü Belediyesi Düger kırsal mahallesinde de çok amaçlı salonun temelini attı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla kırsal mahalledeki vatandaşların taziye, toplantı, kına, düğün gibi toplantılarını yapacakları çok amaçlı salonlar her mahalleye yapılırken, Başkan Baydilli çok amaçlı salonu olmayan mahalle kalmayacağını söyledi.

Başkan Metin Baydilli kırsal mahalleleri merkezden ayırmadan hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, “Kırsaldaki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ekiplerimizle yaz kış çalışıyoruz. Stabilize yollar, çok amaçlı salonlar, sentetik sahalar yaparak kırsalımızı da kalkındırmayı hedefliyoruz. Bu çok amaçlı salonumuzun da Düger mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kısa sürede tamamlayıp açılışını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Kırkpınar Mahallesindeki vatandaşlar da çok amaçlı salon ihtiyaçları olduğunu bu hizmet için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti. Vatandaşlar, bu çok amaçlı salon sayesinde taziyelerini, toplantılarını, toplu yemeklerini ve misafir ağırlamalarımı bu çok amaçlı salonda yapabileceklerini dile getirdiler.