24 Haziran genel seçimleri öncesinde, AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Ekonomist-Çiftçi Fatih Mehmet Bucak, büyük bir vefa örneği göstererek Siverek’te AK Parti için seçim bürosu açtı.

Aday gösterilmemesine rağmen AK Parti’yi destekleyen Bucak’ı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Milletvekili adayı Kasım Gülpınar ziyaret etti.

Bucak’ın açtığı seçim bürosuna giden Gülpınar, burada kendisine teşekkür etti.

Bucak ile burada istişarelerde bulunan Gülpınar ‘’Kendisine minnettarız. Şükranlarımızı sunmak için buraya geldik. Kendisi aday adaylığı sürecinden beri ve bizim de her zaman kendisinden yana tavır almamıza rağmen kısmette Siverek’te yalnız başımıza listede kalmak da varmış. Ama kendisi her zamanki kadirşinaslığını her zamanki vefasını gösterdi. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ekonomist-Çiftçi Fatih Mehmet Bucak ise ‘’Sayın vekilimiz Kasım Gülpınar ziyaretiyle bize şeref verdi. Bu kutlu yürüyüşte kendisini yalnız bırakmak olmaz, ona desteğimiz açık ve net bir şekilde olacaktır. Eğitimi, kültürü ve asaletiyle Şanlıurfa ve Siverek’e hizmet yolunda Kasım Gülpınar en iyi isimdir. Onu desteklemek benim asli vazifemdir’’ dedi.