Şanlıurfalı iş adamı Kenan Altun, mesajında Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kanlı saldırısı ve FETÖ'nün ihanetinin milli birlik ve halk direnişi ile 15 Temmuz gecesi yerle bir edildiğini söyledi.

Altun, Fetullahçı Terör Örgütünün, devlete ve millete karşı başlattığı hain darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bertaraf edildiğini de belirtti.

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının kendilerine emanet edildiği uçağı, tankı, silahı, cephaneyi milletine yönelttiğinin de altını çizen Altun ‘’Milletimiz hain elleri kırdı. İstikbaline, geleceğine, vatanına sahip çıktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün cesaretiyle ülkemiz, vatanımız, milletimiz yenilmedi. Şanlı direnişimizin ikinci yıl dönümünü kutluyoruz. Fetullahçı Terör Örgütü’nü buradan bir kez daha lanetliyorum. 15 Temmuz’daki kara gecede, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Vatan savunmasında gazi olan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz destanımız kutlu olsun’’ dedi.

MEDYAURFA.COM