Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın talimatıyla Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce başlatılan çalışmalar kapsamında nüfus ve genişlik olarak büyük olan mahallelerde mahalle içi beton yol çalışmaları sürdürülüyor.

Bir çok mahallede beton yol çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, Deliktaş ve Keş mahallelerinde ise çalışmalarını tamamladı.

Deliktaş ve Keş mahallelerinde çalışmaların sona erdiğini belirten Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, çalışmaların plan dahilinde yürütüldüğünü söyledi. Öncül, "Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın öncülüğünde yapılan planlama ile nüfus yoğunluğu bulunan kırsal mahallelerimizi öncelikli olarak yapıyoruz. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar çok sayıda mahallemizde mahalle içi beton yol çalışmalarımızı tamamladık. Bir süre önce çalışma başlatılan Deliktaş ve Keş mahallelerimizi de bu kapsamda toz ve çamurdan arındırmış olduk" diye konuştu.

Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Öncül, mahalle sakinlerine sabırlarından dolayı teşekkür etti.

Mahalle sakinleri beton yol çalışmaları için Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.