AK Parti MKYK Üyesi ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili Metin Külünk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk ordusunun, komuta kademesini hedef aldığını iddia ederek ‘6-gen masanın dilinin altındaki bir baklayı daha deşifre etmiş mi oluyor?’ diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun TSK’nın komuta kademesini hedef alan açıklamalarına tepki gösteren Külünk açıklamalarında şunları kaydetti

‘'Türk Ordusu Türkiye’mizin BAĞIMSIZLIĞI ve BEKAMIZ için Dağlık Karabağ, Libya, Suriye ve Irak’ta bir büyük mücadelenin içindeyken, CHP Genel Başkanı, Türk Ordusunun, komuta kademesini hedef alarak 6-gen masanın dilinin altındaki bir baklayı daha deşifre etmiş mi oluyor?

Bölünmüş Türkiye senaryosunun gerçekleşmesi için tıpkı ÇUKUR KALKIŞMASINDA DENEDİKLERİ BAŞLARINA YIKILAN model gibi sokak kaosu denemesiyle bütün cephelerden içeri çekilmesini ve iç savaş ile Ordumuzun, çökertilmesinin önünü açmak mı istiyor?

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Türk Ordusu, milletinin ve de devletinin ordusudur! Komuta kademesine saldırı, millete saldırıdır! Bu, ABD’nin Türk Ordusunu tasfiye etme planının açığa çıkmasıdır. 6-gen masa neyin peşindedir?

Hedeflerden biri de Türk Ordusunun tasfiyesine alan açarak ülkeyi iç savaşla tüketmek ve parçalamak mıdır? Kılıçdaroğlu'nun söz konusu tehdidi bunun yolunun açılmaya çalışıldığını mı göstermektedir?

NATO'yu Türkiye'yi işgale davet etmenin altyapısı mı hazırlanıyor?’' dedi.