Yerel seçimler için geriye sayım başlarken, Şanlıurfa’nın Birecik ilçe belediye başkan adayı Mahmut Mirkelam, gece gündüz projelerini anlatıyor. “Yapamayacağımın sözünü vermem” diyen Mirkelam, neler yapacağını da hazırlattığı broşürle tek tek sıraladı.

Partisinin ilçe binasını hınca hınç dolduran partililer ve vatandaşlara hitap eden Mirkelam, göreve geldiğinde yapacağı hizmetleri anlattığı broşürün halka dağıtarak, “Sözüm  söz” dedi.

Yapamayacağı hizmetlerin vaadinde asla bulunamayacağını, bunun ne karekteri ile ne de aile geleneği ile bağdaşmayacağını anlatan Mahmut Mirkelam, şunları kaydetti:

"31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, içinizden birisi olarak Birecik ilçemizin belediye başkanlığına aday oldum. Öncelikle bana bu görevi veren değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parti yöneticilerim ile bu kararın verilmesinde etken olan siz değerli vatandaşlarıma desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Kendimi sizlere uzun uzun anlatma gereği duymuyorum, çünkü beni tanıyorsunuz. Özümü de sözümü de karakterimi de işadamı kimliğimi de biliyorsunuz. Hep bu topraklarda yaşadık, bu topraklarda kazandık, bu topraklara yatırdık. Hep sizlerle iç içe yüz yüze olduk."

TOPLUMUN HER KESİMİNE DOKUNDU

Kadınlar, gençler, çocuklar, yaşlılar, emekliler, dar gelirliler, esnaf ve toplumun tüm kesimlerini kapsayan projelerini art arda sıralayan AK Parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, bunların hepsini hizmet süresi boyunca yerine getireceğini bildirdi.

Mahmut Mirkelam, yerine getiremeyeceği vaadlerde bulunmanın aile geleneği ve karakteriyle bağdaşmayacağını belirterek, "Size ne gibi hizmetler vereceğimi anlattığım vaadlerimin yer aldığı broşürü size belge olarak sunuyorum. Bu broşürü saklamanızı ve yeri geldiğinde benden hesap sormanızı rica ederek, oylarınıza talip oluyorum. 1 Nisan sabahı kazanan Birecik olsun" ifadelerine yer verdi.