Düzenli olarak esnaf ziyaretleri yapan AK Başkan adayı Mirkelam, tek gayesinin milletimize hizmet etmek olduğunu söyledi.

Güçlü destekle milletimize hizmet grafiğimizi yükselteceğiz

Her gittiği yerde ilgi gören ve AK Parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, “Büyük davalar, büyük gayretler ve fedakârlıklar ister. Bu aziz millete hizmet etmek boynumuzun borcudur. 31 Mart’ta milletimizden alacağımız güçlü destekle milletimize hizmet grafiğimizi yükseltecek daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Zengin / fakir herkesi gözeterek çalışacağız

AK Başkan adayı Mahmut Mirkelam, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Seçim manifestosunda belirtilen konular üzerinde şimdiden çalışmaya başladıklarını belirterek, “Şehir planları, altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, planlama, a kıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, halkla birlikte yönetim, şeffaflık ve değer üreten şehirler gibi ciddi konularda titiz çalışmalar yapacağız. Ne yolumuzdan, ne vatanımızdan, ne bayrağımızdan, ne imanımızdan, ne davamızdan ve nede Cumhurbaşkanımızdan vazgeçmeyeceğiz. Allah izin verdiği müddetçe vatandaşlarımız arasında ayrım yapmadan, zengin / fakir herkesi gözeterek çalışacağız” diye konuştu.