Halkımızın beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak, memnuniyetlerini sürekli arttırmak bize yüklenmiş bir vazifedir diyen BELSAN A.Ş Genel Müdürü Nusret Urmak, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda güzel uygulamalara ve işlere imza atıyoruz. Ekip olarak halkımızın memnuniyetini en ön sırada tutarak bu anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz, dedi.

GECE UYGULAMAMIZ DEVAM ETMEKTEDİR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’nin talimatları ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığımızın planlamasıyla geçtiğimiz Ramazan ayından bu yana 5 ana hatta 24 saat toplu taşıma araçlarımız hizmet vermektedir.

Toplu taşıma araçlarında 5 ana hatta 24 saat verilen hizmetin yeni bir uygulama olmadığının altını çizen BELSAN Genel Müdürü Nusret Urmak, Bu hizmet geçen Ramazan ayından bu yana devam etmektedir. Konu ile ilgili olarak vatandaşlarımız tarafından olumlu tepkiler almaktayız. En iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda vatandaşlarımızın görüşlerine önem veriyoruz. Sahada sürekli olarak vatandaşlarımızla iletişim halindeyiz. Zaman zaman öğrenci kardeşlerimizle ve yolculuk yapan kardeşlerimizle bir araya gelerek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinliyor, yapılabilecekler konusunda çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz, dedi.

5 ana hatta 24 saat hizmet veren  hatlar şu şekilde;

73 G (Abide-Karaköprü Cemre tesisleri)
33 G (AkabeTOKİ-Abide)
90 G (Osmanbey-Abide)
43 G (Eyyübiye/Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi-Abide)
63 G (Abide-Balıklıgöl)