Öğrenciler Beşler Sucuğun konuğu oldu.

İstanbul’da öğrenciler, Türkiye’nin en büyük entegre et tesisi Beşler Sucuğu gezdi. Et ve Et ürünleri işleme tesislerinin ileri teknolojisi, donanımı ve yüksek standartlarda hijyen anlayışıyla Türkiye’de eşi benzeri olmayan ve yüzlerce insana istihdam sağlayan Beşler Sucuğu gezen öğrenciler, et işleme aşamalarını ilgi ile inceledi.

Kenan Altun’un konuğu oldular.

Silivri Tarım İlçe Müdürlüğü ve Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gözetiminde sosyal sorumluluk projesi kapsamında dördüncü ve beşinci sınıftan oluşan 70 kişilik bir öğrenci grubu Beşler Sucuğu gezdi. 40.000 m2 arazi üzerinde, toplam 30.000 m2 kapalı alana sahip fabrikayı gezen öğrenciler, Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun’un konuğu oldular. 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Silivri Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri, Beşler Sucuk’ta et ürünlerinin tadına bakarken, üretim aşamaları ile ilgili de Kenan Altun’dan bilgi aldılar.

‘’Çocuklarımız göz bebeklerimizdir’’

Öğrencilere ziyaretlerinde donanımlı ve bilgili bireyler olmalarını tavsiye eden Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Şanlıurfalı iş adamı Kenan Altun ‘’Gençlerimiz ve çocuklarımız gözbebeğimizdir’’ dedi. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin en iyi şekilde yetişmeleri için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini ifade eden Kenan Altun ‘’Onların başarısı, ülkemizin başarısı demektir. Bizler her zaman gençlerimizin destekçisi olmaya gayret göstereceğiz’’ dedi.

Ziyaretin sonunda öğrencilere Beşler Sucuk et ürünlerinin yer aldığı hediye paketleri armağan edildi.

Silivri Tarım İlçe Müdürlüğü ve Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projelerine sağladığı katkılardan dolayı Beşler Sucuk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun’a teşekkür ettiler.