AK Parti Şubat ayı grup toplantısı AK Parti İl Başkanlığında yapıldı. Parti binasında düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin aldığı kararların istişare edildiği toplantıda 25 Şubat Pazar günü saat 15.00'de 11 Nisan Spor Salonunda yapılacak olan AK Parti 6. Olağan kongresi ele alındı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek olan kongre şölen havasında gerçekleşecek.

Hazırlıkların devam ettiği kongre öncesi bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, herkesi kongreye davet etti. Başkan Çiftçi, "AK Parti grup toplantısını gerçekleştirdik ve bu grup toplantısında AK Parti grubu olarak Büyükşehir Belediyesi meclisinin aldığı kararlar istişare edildi. 25 Şubat'ta yapılacak olan kongre hepimiz için çok önemli. Tüm Şanlıurfalı kardeşlerimizi, hemşehrilerimizi 25 Şubat'ta saat 15.00'de 11 Nisan Spor Salonunda yapılacak olan kongre ve mitinge davet ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Şanlıurfalılar hep coşkulu bir şekilde karşıladı. Reisi Cumhurumuzu yine en iyi şekilde karşılayacağız" dedi.

AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, "Meclis grubumuzla birlikteyiz. 25 Şubat'ta 6. olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek olan kongremize ve kongre öncesi yapılacak olan mitinge tüm halkımızı davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABER

Başkan Beyazgül'den kongreye davet