Yeni köşe yazısında seçim gündemine ilişkin önemli tespitlerde bulunan Gazeteci Sedat Atilla ‘’Seçim kampanyasında bölgelerin taşıdığı anlam yerel değerlerle ve iletişim dili ile anlatılmalı’’ dedi.

‘’Değişimin sinyalleri önceden verilmişti’’

Yerel seçimde başkanlarla ilgili değişim sinyallerinin çok önceden verildiğini de ifade eden Atilla ‘’Zaten her ismin sonsuza kadar bir makamda, başkanlıkta ya da görevde kalması da mümkün değil. Değişim partiler için kaçınılmaz bir yenilenme amacı güdüyor. Bu eskilerin veya yeniden aday yapılmayanların kötü olduğu, başarısız olduğu ya da gözden çıkarıldığı anlamı da taşımıyor her zaman. Bazı isimler “varsa yoksa ben.. ben yoksam dava da yok.. ya da benden sonrası tufan” edebiyatı yapsa da politikada “vazgeçilmez kimse yoktur” gerçeğini herkesin kabul etmesi gerekir.’’ Dedi.

‘’Beyazgül Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tercihi’’.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün doğrudan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tercihi olduğuna da vurgu yapan Atilla ‘’ . Şanlıurfa’yı bütün etnik, yerel ve kültürel değerleri ile her zaman kuşatmış ve kucaklamış bir isim Beyazgül. İsmi hiçbir zaman yanlış bir işle anılmamış. Görevden de hiçbir zaman kaçmamış. Siyaseti dar bir ekiple ve çevreyle değil, her aşiretten her aileden iyi insanlar seçerek yapmış. ‘ dedi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!